Felicitydtp » Despre mine

Despre mine

Bine aţi venit pe site!

Mă numesc FELICIA  FARCAŞ – născută în 1979, pe 18 ianuarie, în Mangalia.
Am avut norocul să mă nasc într-o familie de sportivi, astfel încât atât eu, cât și sora și fratele meu am făcut sport de performanță.

De la 10 ani m-am înscris la Școala Atletismului avându-l ca model și antrenor pe Dl Șerbănescu Mircea (LPS ROMAN).

Spun Școală căci Sportul m-a format ca Om, mi-a dat curajul şi voinţa să lupt până la capăt, să am încredere în forţele proprii, m-a învăţat să câştig sau să pierd; mi-a format spiritul de echipă, de colaborare cu ceilalţi.
M-a învățat să îmi creez țeluri, să am speranțe, să-mi depăşesc propriile recorduri.
Dar dincolo de toate, m-a învățat RESPECTUL față de sine, față de adversar, față de oameni în general.
Sunt în competiţie doar cu mine însămi şi de aceea nu pot subestima pe nimeni.

În perioada liceului am fost vicepreşedinte într-o Asociaţie de tineri care desfăşura programe de caritate: vizitarea bătrânilor la domiciliu, vizitarea copiilor în orfelinate, confecţionarea diferitelor obiecte care erau destinate vânzării pentru strângerea de fonduri.

Am terminat Facultatea de Asistenţă Socială în cadrul Universităţii din Bucureşti ocazie prin care am făcut practică în ONG-uri care desfăşurau activităţi cu persoane din diferite pături sociale: copii, refugiaţi, familii, bătrâni, copii străzii.

Mi-a plăcut să fiu utilă, să-i ajut pe ceilalți.

Am participat la multe seminarii şi cursuri de dezvoltare personală. Agreez foarte mult metoda lui Jack Salome.

De câţiva ani lucrez în publicitate, graphic designer și încerc să promovez SPORTUL ca mod de viață.
De când am terminat performanţa, m-am axat pe alte sporturi care să-mi menţină tonusul psihic şi pofta de viaţă: drumeţii montane, escaladă, schi, tenisul de câmp şi de masă, bicicleta, role, patinaj, badminton în sală.

Consider că practicarea oricărui sport ne păstrează sufletul tânăr.

Sunt mama unui băieţel pe nume Luca (16.12.2011) şi mă bucur enorm că pot împărtăşi şi dărui mai departe această valoare a Sportului.

Am fost membru în  ASOCIAŢIA MONITORILOR DE  SCHI  PROFESIONIŞTI din România, sunt membru și partener al Asociației Montane Carpați.

În cadrul Asociației sunt în prezent responsabil de un proiect de educație montană desfășurat în școlile din țară.
Pentru frumuseţea acestui sport – schiul, mă  implic în programe de promovare şi de învăţare a schiului, organizând tabere de schi, atât în timpul vacanţelor şcolare cât şi în timpul weekend-urilor.

Împreună cu Pure România, Agenție de Turism, dezvoltăm excursii și tabere la munte pentru familii, copii, adulți.

FelicityDTP se vrea să fie o alternativă oferită părinţilor pentru copii lor, este o alternativă pentru tinerii care vor să petreacă timpul liber în natură şi să înveţe să îşi depăşească limitele.

FelicityDTP este pentru oricine gustă aventura, libertatea şi bucuria de a fi împreună.

Vă invit pe toţi să mă susţineţi în promovarea naturii, al spiritului ecologic şi nu în ultimul rând,  al mişcării în aer liber!

Comments are closed.