Felicitydtp » ACTIVITATI FINALIZATE, Vacanță de vară la munte » Tabăra copiilor îndrăzneţi – Padina 2011

Tabăra copiilor îndrăzneţi – Padina 2011

Echipa Felicitydtp vă propune o tabără inedită, constructivă şi benefică pentru copii dumneavoastră. Obiectivul nostru este acela de a crea un mediu plăcut, cât mai relaxant şi instructiv pentru copii. Va fi o vacanţă plina de aventura în care copiii se vor juca, se vor bucura de descoperirea naturii, vor socializa şi îşi vor face noi prieteni. De asemenea, vor învăţa lucruri importante pentru viaţă.

Locaţia taberei:

Padina, la altitudinea de 1500 m, în inima Masivului Bucegi, într-un mediu cu aer curat, aproape de pădure – sursa vitală de oxigen.

Perioadele de organizare:

3-8 iulie, 17-22 iulie, 31 iulie–5 august şi 14-19 august 2011.

Vârsta copiilor: 9-16 ani.

Locuri disponibile: 16

Programul taberei:

Ziua 1 – preluarea copiilor din Gara de Nord, duminică la ora 6:45 – trenul A1931 cu plecare la ora 7:10 – sosire Buşteni ora 9:29; deplasare cu telecabina Buşteni-Babele şi Babele-Padina; cazare; excursie la cheile Tătarului; jocuri de socializare.

Ziua 2 – excursie la Strungile mari şi Colţii Ţapului; jocuri şi concursuri.

Ziua 3 – escaladă, tiroliană şi noţiuni generale despre mersul pe munte.

Ziua 4 – drumeţie până pe Vf. Omu – (urcare cu telecabina Babele – Padina), durata totală 6-7 ore.
Masa de prânz va fi servită la cabana Omu.
Coborârea va fi pe Valea Ialomicioarei.

Ziua 5 – excursie la Peştera Ialomicioarei, vizitarea cheilor Urşilor, cheilor Horoabei, atelier de pictură pe sticlă + foc de tabără.

Ziua 6 – Transport copii Padina-Buşteni cu telecabina (cu escală la Babele); transport cu trenul A1930 – plecare din Buşteni vineri ora 16:51 – sosire Bucureşti ora 19:34.

Mai multe detalii şi fotografii puteţi vedea aici.

Pensiunea aleasă – Vila Coteanu *** – asigură condiţii optime de odihnă şi igienă. Camerele sunt cu 2 paturi, au grup sanitar propriu, apă caldă şi căldură tot timpul anului. Masa este foarte gustoasă şi preparată conform celor mai exigente standarde de igienă. Pe parcursul zilei, copii vor servi 3 mese şi suplimente alimentare (fructe şi dulciuri).

Obiectivele taberei:

 • familiarizarea copilului cu natura, cu frumuseţea şi farmecul muntelui dar şi cu ceea ce înseamnă siguranţa în toate activităţile;
 • întărirea încrederii în forţele proprii şi depăşirea inhibiţiilor, dezvoltarea spiritului de socializare, de comunicare şi de relaţionare cu ceilalţi copii;
 • dezvoltarea abilităţilor practice şi a spiritului competitiv, de observaţie, de creativitate, punerea în valoare a abilităţilor artistice;
 • dezvoltarea personalităţii şi a spiritului de echipă prin practicarea jocurilor individuale sau de grup.

Toate activităţile se vor desfăşura în condiţii de maximă siguranţă. Supravegherea copiilor este asigurată 24 ore/zi, atât în activităţile specifice montane cât şi discret în timpul liber sau al somnului.

Programul va fi permanent adaptat la condiţia fizică şi psihică a copiilor şi poate fi modificat în funcţie de starea vremii.

Preţul taberei este de 1200 lei şi include:

 • transport Bucureşti-Buşteni-Bucureşti cu trenul, Buşteni—Babele-Padina tur/retur şi Padina-Babele cu telecabina. (În cazul în care preluarea/predarea copilului se va face în Buşteni, preţul se reduce cu 50 lei).
 • cazare şi masă 5 nopţi/6 zile;
 • toate activităţile desfăşurate, atelierele de pe parcursul taberei, echipamentul şi recuzita necesară;
 • premiile de pe parcursul concursurilor;
 • ecusoane nominale; diplome de participare; CD cu poze.

Nu există alte costuri ascunse!

Monitori: Felicia Farcaş şi Claudiu Vasilescu.

IMPORTANT:
Pentru înscrierile făcute cu minim 6 săptămâni înainte şi achitarea integrală a preţului taberei se acordă o reducere de 100 lei.

Suntem pregătiţi să lucrăm numai cu copii motivaţi care au o condiţie fizică medie.

Pe tot parcursul taberei părinţii pot lua legătura cu copii, fie direct la telefon până la ora 9:00 sau după ora 20:00 (în zonă este semnal), fie prin intermediul organizatorilor. Copii nu vor avea telefoanele la ei în timpul programului. Dacă veţi avea de comunicat ceva important, vă rugăm să sunaţi organizatorii.

Înscrierea în tabără se face telefonic sau pe email cu cel puţin o lună înainte de prima zi de tabără. La înscriere veţi primi lista documentelor care trebuiesc completate (formular de înscriere, acordul părinţilor, adeverinţă de la medicul de familie, lista bagajului necesar, regulamentul taberei).

După înscriere, în cel mult 3 zile este necesar să achitaţi un avans de 400 lei. Pentru situaţii imprevizibile, returnarea avansului se face numai dacă se înscrie un alt elev în locul copilului dumneavoastră.

Întâlnirea în Bucureşti la plecarea în tabără va fi duminică la ora 6:40 în Gara de Nord, la casa de bilete clasa I.

Întâlnirea cu cei care vor veni în tabără cu maşina, va fi la ora 10:00 la Telecabina din Buşteni.

Reîntâlnirea cu părinţii la intoarcerea din tabăra de munte va fi vineri, ora 19:45 în Gara de Nord.

Vă aşteptăm cu drag pentru a petrece un timp frumos împreună!

Written by Felicitydtp

8 Responses to "Tabăra copiilor îndrăzneţi – Padina 2011"

 1. claudia enescu says:

  Buna!
  Am transmis si un email de pe adresa de serviciu cu rugamintea de a-l inscrie si pe baiatul meu Andrei in tabara de vara. Cu siguranta imi doresc sa fie alaturi de tine si Vasi (Vasile Dragan) pentru ca sunteti niste oameni deosebiti.
  Multumesc!

  1. Felicitydtp says:

   Buna Claudia!
   Multumim de complimente!
   Si noua ne-a facut placere sa va cunoastem si sa lucram cu voi.
   Vom reveni cu detatalii despre taberele de vara pentru copii la inceputul lunii aprilie!
   Va asteptam cu drag!

 2. stefan says:

  si eu as dori sa ma inscriu in aceasta tabara

  1. Felicitydtp says:

   Buna Stefan!
   Ne bucuram ca te intereseaza tabara.

   Pana pe data de 15 aprilie vor fi postate toate detaliile taberelor!

 3. stefan says:

  As dori sa va mai intreb ceva. Am vazut in detaliile despre tabara de vara ca pot veni copii doar intre 8-14 ani iar eu am 15 deci nu pot veni.

  1. Felicitydtp says:

   Buna Stefan!
   Vârsta copiilor este orientativă. Cu siguranţă vor fi cereri pentru copii mai mici sau mai mari care vor să participe în tabere sau în excursii.
   Vom discuta cu părinţii la momentul respectiv, vom evalua condiţia fzică a copilului şi vom lua o decizie împreună.

   În plus, vârsta copiilor care merg in tabere sau excursii in aceasta vara este cuprinsa intre 9-16 ani.
   Te aşteptăm cu drag!

 4. Am studiat programul. Ca si opinie dupa ce am studiat acest program ce intr-adevar pregateste copii de azi pentru viitor, este ca: ma bucur tare mult ca existati !!! va rog mult sa-l inscrieri si pe baiatul meu, Andrei-13 ani in perioada in care va merge si Eduard din Buzau, adica 3-8 iulie 2011

  1. Felicitydtp says:

   Claudia ne bucuram ca Andrei vrea sa vina si in tabara de vara!