Entuziasm, Tenacitate, Responsabilitate, Delicatete

Se zice ca muntele se masoara abia atunci cand ajungi pe creasta; abia atunci iti poti da seama cat era de pitic…

Pe Felicia am cunoscut-o in 2012 cand am urcat pe Muntele Rosu pentru a admira minunatul covor trandafiriu al florilor de rododendron. Atunci am descoperit incantarea de a parcurge un traseu alaturi de cea a carei viata este strans legata de cunoasterea si devotiunea fata de crestele montane, a carei companie sporeste experienta tuturor celor care doresc sa se apropie de munti si sa invete.

Au urmat alte excursii precum cele din Parcul National Cheile Nerei, Parcul National Semenic, Cheile Carasului, Rezervatia Bigar, Cheile Minisului, tabara de corturi de la Parcul National Portile de Fier si altele.

Muntele in tovarasia Feliciei se arata enigmatic si grandios, reuneste oameni care, poate obositi, agitati sau prea urbanizati, incep sa descopere ca o vizita in sus pe creste este de fapt o intoarcere acasa, ca natura nedomesticita este o necesitate. Reusim sa ne regasim; incetam a mai fii sclavi, renuntand pentru un timp la servitute.

Urcați pe munte pentru a îmbrățișa provocarea, bucurați-vă de aer și admirati priveliștea. Urcati, nu ca sa va faceti remarcati ci ca sa puteti vedea Lumea!

Pasiune pentru natura 100%

Felicia e un om fain, indragostit de natura si sport. E empatica si atenta la nevoile celor ce o insotesc, insuflandu-le din pasiunea ei pentru drumetii. Cu ea am urcat prima data pe Moldoveanu, o amintire frumoasa care mi-a dezvaluit-o ca pe un lider responsabil si capabil de a se ingriji de un grup. Recomand cu drag, pentru experiente autentice si iesite din tipar!

Siguranta, punctualitate, transparenta

Felicia m-a urcat pe șa acum 9 ani si mi-a pus bocancii de munte acum 6 ani. Este organizata si preocupata de siguranta colegilor de drum. Este amabila si are raspunsuri la toate intrebarile dar poate fi si mai dura cand vine vorba de inconstienti ce isi pun viata in pericol. O recomand cu caldura.

Voie buna. Energie. Frumos.

Felicia este o adevarata iubitoare a naturii si a sportului. Drumetiile facute impreuna cu ea si cu Luca, baiatul ei, sunt mereu incarcate cu energie pozitiva, veselie si buna dispozitie. A reusit sa ne motiveze sa iesim din zona de confort si sa ne bucuram de natura si de munte chiar si cand vremea nu a fost tocmai prietenoasa cu noi. Speram sa descoperim impreuna cat mai multe locuri si de acum inainte!

Superlativ

Am primit de fiecare data informatii utile cu privire la drumetiile planificate.

Ski

O recomand cu mare caldura pe Felicia pentru cursurile de ski dar nu numai; Felicia este si un ghid foarte bun pe munte, are rabdare, si stie sa gestioneze situatii mai complicate.

La cursurile de ski la care am luat parte s-a dovedit a fi un foarte bun profesionist. Ne-a informat din timp asupra vremii, echipament necesar etc.

Bravo Felicia!

Adorabila, responsabila, iubitoare

O mama minunata care işi poarta peste tot odrasla, fie munte, fie mare, fie soare, fie ploaie. Toata admiratia, respectul şi dragostea mea pentru o mama ca ea.

Prietenie, locuri frumoase, siguranță

Am facut primii pasi pe munte, impreuna cu Felicia! A fost o tura in muntii Ciucaș, apoi au urmat si altele: Piatra Craiului, Fagaraș, Ceahlau, Vrancei, Bucegi…întotdeauna locuri noi, minunate, și pe lânga minunatiile din munți, am avut parte de atmosfera placută, prieteneasca, relaxantă! Și ce e mai important, fie ca a fost întuneric, la frontala, fie ca au fost pasaje mai dificile, cu Felicia m-am simțit întotdeauna în siguranță, am avut întotdeauna sentimentul că ”știe Felicia ce face”. Mulțumesc, Felicia pentru toate locurile frumoase pe care ni le-ai arătat! Cărări cu soare, întotdeauna!

Pasionata, energica, umana

Am cunoscut-o pe Felicia cand a organizat o iesire pe munte, una din cele mai frumoase ture in Ciucas! Nu stiam ca mai tarziu voi participa la o sesiune de schi unde Felicia era instructor. In alta tura in Padina am cunoscut-o mai bine ca om, am avut timp sa depanam amintiri si planuri de viitor. Timpul cu ea sta in loc, emana pofta de viata si de munte!

Bine organizată, entuziastă, plăcută

Traseu adaptat condiției participanților, organizare foarte buna, atmosfera plăcută, o adevarata evadare in mijlocul naturii cu un grup simpatic.