Încarc Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Tabără pentru adulți/familii in Banatul Montan

aprilie 30 @ 7:24 pm

Facas

În zona Cheile Nerei pe o rază de 100 km în toate direcțiile, cu toate obiectivele: cascade, dealuri, ape, văi, mori, muzee, localități, oameni… toate sunt niște minunății pe care aș vrea să le împărtășesc cu voi.

Mai nou, zona Băile Herculane cu munții Cernei mă fascinează și mă atrag ca un magnet. Este mult de explorat și de cunoscut!

Aici este altfel de lume, altfel de munte, altfel de apă. Te simți altfel.

Acum câtiva ani am organizat ture montane aici, inclusiv cu părinți și copii la cort.

Vreau să revin în acest obicei și să fac din această zonă o prioritate pentru turele mele organizate.

Deci, de data asta, vă invit în zona Băile Herculane. 5 zile de ieșirea din cotidian și conectare cu natura și cu cei dragi ai voștri.
Vom fi cazați la un hotel mic si frumos, curat cu vedere spre pădure.

De aici ne vom deplasa cu mașinile spre obiectivele propuse, ture de 4-5 h cu rucsac ușor. Deci sunt bineveniți și copiii însoțiți de părinții lor.

Ce vom explora punctual, vă voi anunța doar pe cei interesați de acest tip de explorare. În funcție și de grupul format, voi propune și turele montane.

Este necesar să aveți echipament de munte: încălțări cu talpă aderentă, gecuță de ploaie, frontală, rucsac 25 l, bandană, folie supraviețuire, trusă medicală de minimă necesitate, sticle de apă de 0,5 l, minim 3 buc.

Întâlnirea va fi duminică seara la Hotel în Băile Herculane, fiecare cum și când poate ajunge.

De luni-joi explorăm în fiecare zi pe munte și obiective culturale și de patrimoniu. Vineri ne despărțim fiecare unde are locul casei.

Masa o vom lua mai mult la pachet sau restaurantele din zona. Când ajungem în sate putem cumpăra produsele locale, brânză, dulceață, miere.

Eu voi fi însoțitorul și ghidul vostru. Pentru munca mea, contribuția de persoană sau de familie este de 660 lei. Voi organiza ieșirea cu minim 5 familii/adulți.

Cine rezonează cu aceast tip de vacanță activă și exploratoare, vă aștept să mă contactați pentru pentru mai multe detalii.

Felicia Farcaș

office@felicitydtp.ro

0726474717

Detalii

Dată:
aprilie 30, 2024
Oră:
7:24 pm
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment:
, , , , , , ,

Detalii

Dată:
aprilie 30, 2024
Oră:
7:24 pm
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment:
, , , , , , ,