Drumeţie la diferite obiective turistice.

Jocuri şi concursuri: emisiune trandy, supravieţuirea pe munte, să ne cunoaştem mai bine, tir cu arcul, ştafetă, sudoku, fotbal cu baloane, întrecerea bărcuţelor, spiriduşul cu clopoţel, etc.

Foc de tabără

Atelier de pictură pe sticlă

Orientare turistică

Escaladă

Escalada este o confruntare continuă cu propria fiinţă. Rezistenţa ta fizică este testată la fel de mult ca spiritul de observaţie, ca puterea de concentrare, ca dorinţa de a învinge obstacole care apar la prima vedere de netrecut.

Contactul cu stânca îţi transmite din esenţa pietrei forţa şi semeţia. Escalada te face mai puternic, mai tenace şi mai rezistent. În acelaşi timp înveţi să fii flexibil, să te adaptezi la neprevăzut, să aspiri către mai mult şi mai bine. Trăsăturile acestea de caracter te vor însoţi şi în viaţa de zi cu zi. Vei fi un om cu o mai mare încredere în propria fiinţă, curajos şi orientat către eficienţă şi succes.

Aşadar escalada este o cale concretă de desăvârşire, accesibilă oricui. Depinde doar de tine să încerci o astfel de experienţă frumoasă şi instructivă.

Tiroliană

Tiroliana este o denumire tehnică în alpinism care presupune traversarea unui obstacol natural pe corzi.
Corzile sunt fixate în stâncă, în două puncte, la o distanţă de aproximativ 100 m.

Persoanele sunt asigurate în hamul de alpinism şi în ambele mâini vor avea 2 carabiniere cu care să se frâneze, având controlul alunecării.
Pentru a ajunge la locul pornirii în alunecare, veţi avea de escaladat 10 m de stâncă. Această escaladă este foarte uşoară şi o poate face oricine, indiferent de condiţia fizică.

Acest exerciţiu este efectuat în deplină siguranţă, neexistând nici un risc asupra cursanţilor.

Rapel

Rapelul este o tehnică de coborâre controlată a unui perete de stâncă.

Mai multe vedeţi în poze şi în filmuleţ.
[hana-flv-player
video=”https://www.felicitydtp.ro/wp-content/uploads/prezentare/Rapel_1.flv”
width=”550″
height=”450″
clickurl=””
player=”2″
autoplay=”false”
loop=”false”
autorewind=”true”
splashimage=””
/]