Vă invităm să exploraţi cărările nemarcate ale muntelui, în special Masivul Bucegi.

Aceste drumeţii vă vor revela muntele în toată splendoarea lui. Veţi vedea faţa ascunsă a lui, sălbatică, plină de mister şi de măreţie!

Aici veţi auzi liniştea stâncilor, liniştea zadelor, liniştea firului de iarbă şi a florilor rare. Tot aici veţi descoperi viaţa dsuă în taină a caprelor negre.

Văile alpine sunt combinaţii de trasee spectaculoase, specifice drumeţiei şi săritori a căror abordare se face cu elemente şi tehnici de alpinism. Parcurgerea unei văi alpine combină frumuseţea drumeţiei cu neprevăzutul pe care ţi-l oferă aplicarea primelor noţiuni de alpinism.

Cunoaşterea locurilor este primordială pentru a se evita rătăcirile. Apoi este necesar un minim de echipament de alpinism (coardă, ham, cască, carabiniere, reverso).

Inclusiv iarna se pot parcurge văile cu condiţia de evaluare a stratului de zăpadă, a condiţiilor meteo şi un plus de echipament (colţari şi piolet).

Mulţi dintre dumneavoastră se gândesc că este imposibil să faci lucrul acesta dacă nu eşti alpinist.

Fals!

O vale alpină poate fi parcursă de orice persoană clinic sănătoasă care îşi doreşte acest lucru, cu condiţia să apeleze la cineva cu experienţă în domeniu.

Felicitydtp vă propune o altfel de drumeţie decât cea clasică.

Colaborăm cu alpinişti experimentaţi care vă vor supraveghea toată ascensiunea.

NOU! Ieşirile în natură se pot efectua atât în weekend cât şi în timpul săptămânii.

Programările se fac cu minim 3 zile înainte.

Echipamentul complet va fi asigurat.

Număr maxim de persoane: 2-3 persoane (în funcţie de dificultatea traseului)

Locaţia: Buşteni