Bine ati venit pe pagina prietenilor care iubesc Calatoria!
Pe munte, in orase, pe bicla, pe schiuri… important este sa fim pe drum, in calatorie! Calatoria este despre descoperirea de sine si despre prieteni!Aici voi propune excursii, drumetii montane destinate adultilor si copiilor!
Voi organiza drumetii in locurile magice ale tarii noastre, locuri care sa ne incarce cu energie si bucurie sufleteasca.Vom descoperi impreuna farmecul de a calatori intr-un grup restrans de prieteni vechi si noi.De 11 ani calatoresc in tara sau strainatate, munte sau orase.
Am organizat pentru prieteni drumetii montane combinate cu obiectivele culturale de la baza muntelui. Si imi place la fel de mult ca si predatul schiului E o alta pasiune de a mea, aceea de a organiza excursiile si a trai frumos alaturi de prieteni! Sunt acreditata din 2018 ca si ghid de turism local si national si in curand voi obtine si specializarea de ghid montan.Va astept impreuna cu Luca la evenimentele organizate de noi!Cu respect,
Felicia&Luca
Grupul pe Facebook se numeste Calatoreste cu Felicia&Luca, grup la care va invit sa aderati pentru a fi la curent cu toate evenimentele.
https://www.facebook.com/groups/339122196723297/?ref=bookmarks