PASIUNE ENERGIE MOTIVATIE

Copilul a fost în cea de-a doua tabara cu Felicia și experienta fost foarte frumoasa, deosebita și inedita.
Atmosfera a fost extraordinara, Felicia este o persoana foarte calma, răbdătoare și cu multa iubire și grija pentru copii.
I-a condus zilnic pe copii în excursii incitante și relaxante.
Băiatul abia așteaptă cea de-a treia tabara!
Succes Felicia în continuare!

Distractie, distractie, distractie

Theo a mers in tabara organizata de Felicia pentru prima data, cu putine emotii, insa plin de entuziasm. S-a simtit minunat, s-a distrat cu colegii de clasa si a legat noi prietenii. Felicia ne-a tinut tot timpul la curent cu programul taberei si ne-a trimis poze cu copiii. Cu siguranta vom repeta cu siguranta experienta. Multumim, Felicia!

Răbdare, înțelegere și multă energie ❤️

Wow…Experiența copilului din prima lui tabără
Felicia un om extraordinar de deosebit, energie uimitoare, grija și răbdarea față de copii…
Recomand cu încredere să vă lăsați pe mâna Feliciei …copii

Profesionalism, Bucurie, Energie pozitiva, Optimism

Am petrecut 2 zile în muntii Baiului – cabana Garbova (22 ,23 mai), cu vreme superba, trasee cu peisaje impresionante și multa voie buna alături de un grup minunat. Ne-am simtit toti foarte bine chiar dacă nu ne cunoașteam. Dupa o săptămână am revenit cu o drumeție de vis pot sa spun care m-a surprins intr-un mod deosebit in muntii Bucegi, pe un traseu spectaculos pana la cascada Ialomiței.  Apoi plini de energie am coborât la Pestera Ialomiței, într-adevăr un loc magic neaparat de vizitat.

Datorita Feliciei ( un ghid special din toate punctele de vedere) ma întorc de fiecare data plina de energie, de emoții pozitive, experiente noi, o stare pozitiva în care vreau sa rămân pana la următoarea plecare 🙂

Multumesc Felicia pentru sustinere, ghidare si răbdarea cu care m-ai învățat foarte multe lucruri despre natura, munte și altele 🙂

Super

Recomand cu încredere, organizează super drumeții, voie buna și aer curat!

Energizanta, relaxanta si de repetat!

Felicia are experienta in a conduce grupuri diverse!
Are multa rabdare, e totul relaxant cand urci cu ea, iar Luca este un ghid simpatic, plin de energie si care cunoaste muntele.
Nu ezitati sa va lasati condusi pe munte de Felicia si Luca!

Deconectare, amuzament, prieteni noi

O iesire reusita, relaxanta, amuzanta, in care am cunoscut oameni frumosi. Multumiri Felicia si la cat mai multe iesiri de acest fel!

Oameni superbi

Recomand drumetiile cu Felicia din toata inima. Timp de calitate cu oameni minunati si ma bucur ca datorita ei am vazut atatea locuri frumoase.

Foarte frumoasă

Traseul ales a fost foarte frumos, am primit informatii despre tot ce am vizitat.
Am avut o zi foarte frumoasă, alaturi se oameni frumosi.
Multumesc pentru experiența trăită.
Ptr castel nota 10
Ptr Lacul de smarald nota 10
Ptr bonusul Biserica Rupestra nota 10
Pentru atmosfera din grup nota 10.

Atunci cand timpul isi pierde masura…

Sunt bucuros sa stiu ca exista drumetiile organizate de Felicia in care am simtit atentia si amabilitatea ei indreptata catre toti membrii grupului. Atmosfera frumoasa pe care ea o formeaza in grup si traseele minunate lasa timpul fara masura, dorinta de a opri acele clipe si certitudinea de a reveni alaturi de ea in noi drumetii.