Foarte frumoasă

Traseul ales a fost foarte frumos, am primit informatii despre tot ce am vizitat.
Am avut o zi foarte frumoasă, alaturi se oameni frumosi.
Multumesc pentru experiența trăită.
Ptr castel nota 10
Ptr Lacul de smarald nota 10
Ptr bonusul Biserica Rupestra nota 10
Pentru atmosfera din grup nota 10.

Oameni superbi

Recomand drumetiile cu Felicia din toata inima. Timp de calitate cu oameni minunati si ma bucur ca datorita ei am vazut atatea locuri frumoase.

Atunci cand timpul isi pierde masura…

Sunt bucuros sa stiu ca exista drumetiile organizate de Felicia in care am simtit atentia si amabilitatea ei indreptata catre toti membrii grupului. Atmosfera frumoasa pe care ea o formeaza in grup si traseele minunate lasa timpul fara masura, dorinta de a opri acele clipe si certitudinea de a reveni alaturi de ea in noi drumetii.

Relaxant, motivant, organizat

O zi superba cu mult soare, voie buna, miscare, traseu moderat. Am putut savura si fotografia peisajele f frumoase. M-am simțit f bine si în siguranță cu grupul si ghidul. Abea aștept următoare expediție:) Astăzi am fost in sat Pestera. Recomand 🙂

De vis-vis!

Organizare bună, oameni drăguți în grup, ghid atent și amabil. Vremea a fost superbă și peisajele impresionante!

Entuziasm, Tenacitate, Responsabilitate, Delicatete

Se zice ca muntele se masoara abia atunci cand ajungi pe creasta; abia atunci iti poti da seama cat era de pitic…

Pe Felicia am cunoscut-o in 2012 cand am urcat pe Muntele Rosu pentru a admira minunatul covor trandafiriu al florilor de rododendron. Atunci am descoperit incantarea de a parcurge un traseu alaturi de cea a carei viata este strans legata de cunoasterea si devotiunea fata de crestele montane, a carei companie sporeste experienta tuturor celor care doresc sa se apropie de munti si sa invete.

Au urmat alte excursii precum cele din Parcul National Cheile Nerei, Parcul National Semenic, Cheile Carasului, Rezervatia Bigar, Cheile Minisului, tabara de corturi de la Parcul National Portile de Fier si altele.

Muntele in tovarasia Feliciei se arata enigmatic si grandios, reuneste oameni care, poate obositi, agitati sau prea urbanizati, incep sa descopere ca o vizita in sus pe creste este de fapt o intoarcere acasa, ca natura nedomesticita este o necesitate. Reusim sa ne regasim; incetam a mai fii sclavi, renuntand pentru un timp la servitute.

Urcați pe munte pentru a îmbrățișa provocarea, bucurați-vă de aer și admirati priveliștea. Urcati, nu ca sa va faceti remarcati ci ca sa puteti vedea Lumea!

Pasiune pentru natura 100%

Felicia e un om fain, indragostit de natura si sport. E empatica si atenta la nevoile celor ce o insotesc, insuflandu-le din pasiunea ei pentru drumetii. Cu ea am urcat prima data pe Moldoveanu, o amintire frumoasa care mi-a dezvaluit-o ca pe un lider responsabil si capabil de a se ingriji de un grup. Recomand cu drag, pentru experiente autentice si iesite din tipar!

Siguranta, punctualitate, transparenta

Felicia m-a urcat pe șa acum 9 ani si mi-a pus bocancii de munte acum 6 ani. Este organizata si preocupata de siguranta colegilor de drum. Este amabila si are raspunsuri la toate intrebarile dar poate fi si mai dura cand vine vorba de inconstienti ce isi pun viata in pericol. O recomand cu caldura.

Voie buna. Energie. Frumos.

Felicia este o adevarata iubitoare a naturii si a sportului. Drumetiile facute impreuna cu ea si cu Luca, baiatul ei, sunt mereu incarcate cu energie pozitiva, veselie si buna dispozitie. A reusit sa ne motiveze sa iesim din zona de confort si sa ne bucuram de natura si de munte chiar si cand vremea nu a fost tocmai prietenoasa cu noi. Speram sa descoperim impreuna cat mai multe locuri si de acum inainte!

Superlativ

Am primit de fiecare data informatii utile cu privire la drumetiile planificate.