Ce m-a invatat schiul?

Va adresez o invitatie la reflexie personala.

In 2010 am inceput sa construiesc povestea mea de instructor de schi. De fapt este si povestea prietenilor pe care i-am invatat sa schieze!

Imbracasem geaca cu mascota Felicitydtp. Universul probabil vroia sa imi arate ca sunt pe calea cea buna, ca altfel nu am explicatie.

Atrageam ca un magnet oamenii de pe partie, copii si adulti, eram depasita de solicitari, stateam de la 8-18 pe partie si nu imi venea sa refuz pe nimeni. Ce apa, ce mancare? Nu mai simteam nimic din astea, eram super absorbita de miracolele pe care le vedeam la cusantii mei! Eram fascinata!

De atunci, au trecut ceva sezoane de instruire, familii, adulti, copii au simtit bucurie, au trait o experienta inedita in viata lor!

Sufletul mi se umple de bucurie numai gandidu-ma la fiecare. Sunt fericita ca am fost alaturi de ei sa creasca cate putin, sa depaseasca cate o frica, sa aiba mai mult curaj si multe alte lucruri pe care le-au experimentat.

Va invit sa impratasiti cu ceilalti, ce anume ati invatat la schi, nu ma refer la a schia, ci asa, in dezvoltarea si evolutia voastra ca oameni. Ce anume ati constientizat, ce ati inteles la voi insiva!

Multumesc anticipat pentru impartasire!