Entuziasm, Tenacitate, Responsabilitate, Delicatete

Se zice ca muntele se masoara abia atunci cand ajungi pe creasta; abia atunci iti poti da seama cat era de pitic…

Pe Felicia am cunoscut-o in 2012 cand am urcat pe Muntele Rosu pentru a admira minunatul covor trandafiriu al florilor de rododendron. Atunci am descoperit incantarea de a parcurge un traseu alaturi de cea a carei viata este strans legata de cunoasterea si devotiunea fata de crestele montane, a carei companie sporeste experienta tuturor celor care doresc sa se apropie de munti si sa invete.

Au urmat alte excursii precum cele din Parcul National Cheile Nerei, Parcul National Semenic, Cheile Carasului, Rezervatia Bigar, Cheile Minisului, tabara de corturi de la Parcul National Portile de Fier si altele.

Muntele in tovarasia Feliciei se arata enigmatic si grandios, reuneste oameni care, poate obositi, agitati sau prea urbanizati, incep sa descopere ca o vizita in sus pe creste este de fapt o intoarcere acasa, ca natura nedomesticita este o necesitate. Reusim sa ne regasim; incetam a mai fii sclavi, renuntand pentru un timp la servitute.

Urcați pe munte pentru a îmbrățișa provocarea, bucurați-vă de aer și admirati priveliștea. Urcati, nu ca sa va faceti remarcati ci ca sa puteti vedea Lumea!