O experienta de neuitat

Pe Felicia am descoperit-o pe internet, incercand sa gasesc un monitor de schi pentru mine si copiii mei (11, 14, 17, 44 ani).
In ziua si la ora stabilita, ne-am intlanit (este foarte punctuala), ne-a dus la un centru de inchirieri cu care colaboreaza ( domnul de acolo foarte amabil si el), apoi echipati si plini de entuziasm, am pornit spre partie. Cu multa rabdare, ne-a oferit cateva explicatii teoretice, continuand cu exercitii de echilibru, incercand sa ne ” imprieteneasca” cu schiurile. A doua zi, ne-am dus intr-o zona special amenajata pentru incepatori. Acolo am aplicat si am perfectionat ceea ce ne invatase cu o zi inainte. Am coborat in plug, apoi facand viraje si in tot acest timp, Felicia fost langa noi atentionandu-ne asupra greselilor pe care le faceam sau felicitandu-ne pentru reusite. Spre sfarsitul lectiei, ne-a anuntat ca in ziua urmatoare vom urca pe Kalinderu. Copiii erau foarte entuziasmati, eu insa intrasem in panica.
Dimineata a sosit. Felicia ne-a asteptat ca de obicei, zambitoare si pozitiva. Am urcat cu telescaunul si am ajuns la locul de pornire. Am facut din nou exercitii si apoi, copiii au coborat partia cu Felicia. Au ajuns la baza partiei, teferi si plini de incredere in propriile puteri. Eu, mai putin increzatoare in mine, am simtit ca inca nu a sosit momentul meu pentru coborare, asa ca am luat telescaunul.
Asteptam cu drag urmatorul moment cand o vom intalni pe Felicia.