Siguranta, rabdare, optimism

Am visat mereu sa schiez si s-a adeverit cu ajutorul doamnei Felicia intr-un timp
foarte scurt si in plina siguranta si optimism si m-am simtit foarte bine.

Perseverenta, incurajare, adaptabilitate

Ioana a revenit pe schiuri alaturi de Felicia. Stapaneste acum coborarea in plug, virajele si oprirea. Urmeaza aducerea schiurilor paralele iarna viitoare. Progresam frumos. Nimic nu este mai frumos decat a practica sporturi cu copilul tau.

Comunicare, grija, conexiune

Felicia este un super instructor de ski, cu muuulta experienta si mai ales cu si mai multa rabdare. Fetita noastra s-a simtit in siguranta si noi suntem foarte multumiti❤️

Învățare Siguranță Plăcere

Deși eram oarecum obișnuiți cu echipamentul de ski și anumite manevre (plugul, felia de pizza), Felicia a ales să începem de la zero.
Asta ne-a făcut să avem încredere în noi – ceea ce este foarte important pentru fetița mea de 8 ani și să avem un ritm de învățare bun.
Deasemenea, Felicia a știut să o ajute pe fetiță atunci când îi era greu sau frică și a făcut-o să treacă cu bine peste aceste momente mai dificile. Experiența ei pe munte și cu copiii este de neprețuit.
După o ședință la baza pârtiei pe plat și două pe baby ski, am atacat pârtia și ne-am descurcat excelent. Eu nu prea am căzut și am reușit să controlez foarte bine direcția și viteza, iar fetița mea a știut să cadă atunci când simțea că pierde controlul.
În a patra zi, am reușit să coborâm pârtia întreagă amândoi, fără instructor, deci Felicia a făcut o foarte bună treabă!
— Mulțumim!!!

P. S. drumețiile prin natură – la munte sau prin pădure – sunt o adevărată plăcere și un mod perfect de a ne reîncărca bateriile.

Rabdare, perseverenta, realizari

Salut,
schiez de mic si am crezut ca nu va fi nicio problema sa-l pun pe Darius la varsta de 5 ani pe schiuri si sa-l invat primele miscari. Insa, cu toata rabdarea mea si tehnica acumulata de-a lungul anilor, nu am reusit sa-l conving pe junior sa-si inceapa aventura pe partie.
Cu ajutorul Feliciei, care a dat dovada de multa rabdare, intelegere, pricepere, de un sistem pedagogic bine inchegat, dovada clara a priceperii si experientei cu copii (Felicia fiind la randul ei mama, are deci indubitabil o experienta vasta cu copii), am reusit sa-l facem pe Darius sa nu se mai dezlipeasca de partie si ca, din a doua zi, sa poata schia fara ham, singurel.
Vom reveni cu siguranta pe partie luna viitoare si cu siguranta si sezonul urmator. Iar Darius va capata alaturi de Felicia tot mai multa incredere in sine si dorinta de noi aventuri.
Multumim, Felicia!

Seriozitate, implicare si rezultate pe masura.

Fiica mea a rezonat foarte bine cu Felicia, a invatat multe lucruri in cateva ore. Recomand cu încredere!

Profesionalism, naturalete, bucurie

Copiii mei de 6 respectiv 9 ani sunt nerăbdători sa revină cât de curând pe partie alături de doamna Felicia. Experiența trăită pe pârtia din Bușteni a fost o joaca serioasa ce ne-a făcut să evoluam la nivelul următor. Mulțumim!!!

Calda, deschisa, zambitoare

Anul acesta ne-am dus la munte de trei ori pentru a schia cu Felicia. Experienta este mereu incantatoare si plina de bucurie. Fetita mea de 5 ani iubeste schiatul datorita Feliciei. Eu am invatat de la Felicia, faptul ca pe langa schiatul in sine, te echilibrezi fizic si emotional. Multumim Felicia!

O experienta reusita!

Anul acesta ne-am propus sa invatam sa schiem cu totii: mamica, taticul si cu cele doua fetite ( 9, respectiv 6 ani. Si am reusit! Cu ajutorul Feliciei, procesul a fost simplu si natural! Mai ales pentru fetite 🙂 Ele au indragit-o f mult pe “doamna de schi”! Va recomand!

Excelenta!!!

Primele lectii de schi ale fetitei mele, de nici 4 ani, au decurs mai bine decat mi-as fi putut imagina! Blandetea, calmul si increderea pe care Felicia le emana sunt atribute pe care copiii le preiau cu naturalete. Recomand cu drag!