Senzațional, impresionant, superb

Am început cursurile cu Felicia în 2.02.2019, eu (44 de ani) si băiatul meu în vârstă de 9 ani. Pentru el cursurile au fost ,, tari” si ,,foarte drăguță „. Am pus ghilimele pentru ca am citat :). Niciunul dintre noi nu stiam sa schiem. El a pus prima oară schiurile în picioare.

Felicia este un adevărat profesionist în domeniu, dar mai presus de toate o mare doamna si un om deosebit.

Dar sa va spun rezultatele…la final de curs. Vlad a coborât Kalinderu de 9 ori pe toate variantele posibile si eu de 4 ori (pentru ca asa am hotarat eu, Felicia mi -a garantat ca pot mult mai mult). Vlad ar fi coborat fara oprire. Partia a fost si un pic dificila in ultima zi….gheata, dar pregatirea facuta de Felicia si-a spus cuvantul. Am trecut de la nivelul începător la intermediar si putem schia pe partiile medii.

Ca si concluzie, Felicia ne-a deschis o nouă oportunitate…aceea de a petrece timp pretios mama-copil în aer curat, pe zăpadă. Dacă nu o găseam pe net, sunt convinsă că mai trecea un an fără să știm sa schiem.
Pentru cei care vor sa învețe să schieze fără stres, nervi, supărări, cu multe încurajari si profesionalism la maxim, cursurile Feliciei sunt alegerea potrivita.
Multumim Felicia! Te pupam!
Daniela si Vlad